Recette: Délicieux Slata machwiya

Slata machwiya. Salata mashwiya is a spicy Libyan dish that can be served either as a salad or a hot sauce accompanying barbecued meat and freshly baked bread. It consists of tomatoes, bell peppers, onions, eggplants, hot chiles, and garlic. The salad is typically flavored with ground caraway seeds and garnished with olives and hard-boiled eggs.

Slata machwiya Pulse several times until chunky and well mixed. Add in the garlic mixture and season with salt, to taste. Refrigerate about an hour before serving. Vous pouvez avoir Slata machwiya utilisant 10 Ingrédients et 8 instructions. Voici comment vous cuisinez ça.

ingrédients de la recette Slata machwiya

  1. Vous avez besoin 4 of poivrons.
  2. Vous avez besoin 2 of piments forts.
  3. Préparer 2 of belles tomates.
  4. Vous avez besoin 4 gousses of d'ails.
  5. Vous avez besoin 1 cc of tomate concentrée (facultatif).
  6. Préparer of Sel.
  7. Préparer 5 cs of d'huile d'olive.
  8. Vous avez besoin 1 boîte of thon.
  9. Préparer 2 of oeufs durs (+ -).
  10. Préparer of Olives.

Squeeze lemon juice over the top, drizzle with a happy stream of olive oil. Pile on the tuna, then garnish with eggs, olives, and lemon wedges. Roast the Peppers in high broiler oven. Rotate the Peppers in the oven for equal roasting.

Slata machwiya pas à pas de recette

  1. Commencez par grillez les légumes sur le feu ou au four..
  2. Mettez dans un sachet et fermez, 10 min après vous pouvez éplucher les légumes..
  3. Découpez les légumes au couteau finement..
  4. Chauffez 3 cs d'huile d'olive dans une poêle..
  5. Après rajoutez les légumes, la tomate concentrée et le sel..
  6. Cuire sur u' feu vif pendant 5 a 10 min..
  7. Après mettez dans une assiette et agrémentez de thon et d'oeufs durs coupés en quartiers..
  8. Arrosez d'huile d'olive restant et servez chaud, tiède ou froid..

Peel the peppers and remove seeds. Slice roasted peppers into thin stripes. Add minced Garlic, Vinegar, Olive Oil, Salt and Black Pepper. Salata Mashwiya literally means roasted salad, and is known by that name in Tunisia and in western Libya. This salad doubles as a hot sauce, and is served with barbeques in much of the Arab world.

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