Recette: Délicieux Steack Tartare

Steack Tartare. Whisk the vinegar, dry mustard and egg yolks together in a small bowl. Whisk continuously while streaming in the oil until. The legend goes that Tartare tribes when fighting in the past didn't even have time to stop and cook their food.

Steack Tartare This dish is eaten like a pate, spread on a piece of warm toast with fresh tomato and onion rings on top. It is very important though to make sure that both. Season with flaky salt and pepper. Vous pouvez avoir Steack Tartare utilisant 12 Ingrédients et 3 instructions. Voici comment vous réalisez ça.

ingrédients de la recette Steack Tartare

  1. Vous avez besoin 150 gr of boeuf frais haché.
  2. Préparer of mayonnaise maison.
  3. Vous avez besoin of moutarde.
  4. C'est of ketchup.
  5. Vous avez besoin of tabasco.
  6. Préparer of worcesteshire sauce.
  7. C'est of sel, poivre.
  8. Vous avez besoin of persil haché.
  9. Préparer of câpres hachés.
  10. Vous avez besoin of moutarde de dijon.
  11. C'est of oignon haché.
  12. Vous avez besoin 1 of jaune d'œuf.

Spread mustard onto a chilled plate; arrange tartare in center of plate. Make a small indent in the center and top with egg yolk. Half fill an oven proof saucepan with olive oil. In a bowl, combine all the dressing ingredients.

Steack Tartare petit à petit de recette

  1. Avec une bonne cuillère a soupe de mayonnaise maison, mettre une cuillère a café de moutarde, une cuillère à café de ketchup, quelques gouttes de tabasco et de worcestershire sauce, salez, poivrez, gouttez et réservé au frais..
  2. Ajoutez à la viande hachée 1 cuillère à café de persil haché, 1 cuillère à café d'oignon haché, 1 cuillère à café de câpres hachés, mélangez le tous et reformez le steack, creusez légèrement le centre et déposez le jaune d'œuf frais..
  3. Vous pouvez mélangé une cuillère de sauce au steack ou présenté la sauce à pars, aussi bien que tous les ingrédients du steack haché à pars, servir avec des frites.

With a knife or a meat grinder fitted with a medium-sized grinding plate, finely chop the beef. In a bowl, combine the dressing, beef, shallots, egg yolk and parsley. Serve cold with the endive and celery salad (see recipe. Steak tartare is a meat dish made from raw ground (minced) beef or horse meat. It is usually served with onions, capers, pepper, Worcestershire sauce, and other seasonings, often presented to the diner separately, to be added for taste.

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